Visum Vietnam

Visum till Vietnam behövs bara om man tänkt stanna mer än 15 dagar i landet (gäller om man har svenskt pass) och man dessutom har en utresebiljett som styrker det. Ska man stanna mer än 15 dagar, eller saknar utresebiljett, måste man ha visum.

För att söka visum till Vietnam behöver man fylla i en ansökningsblankett och skicka in den tillsammans med sitt pass och ett foto.

Sök visum här