Visum Thailand

Visum till Thailand behövs inte för de allra flesta resenärer, då man får stanna i upp till 30 dagar i landet utan visum. Vill man stanna längre än 30 dagar så behöver man dock ordna med visum innan man reser iväg.

För turistvisum behöver man fylla i en ansökningsblankett och skicka in. Man behöver bifoga två foton, sitt pass samt en kopia på passet. Man behöver även kopia på flygbiljetter eller bokningsbekräftelse.

Det finns även visum för den som vill stanna länge i Thailand. Med ett så kallat ”Non-immigrant O-A”-visum kan man stanna ett helt år i Thailand. Det är dock lite mer komplicerat att söka ett sådant och man behöver ha pengar på banken bland annat.

För mer information om de olika visumtyperna, var god klicka på knappen nedan.

Sök visum här