Visum Mongoliet

Visum till Mongoliet behövs för både turistresor och affärsresor. Ansökningsproceduren är ganska okomplicerad. Det som behövs är i regel en ifylld ansökningsblankett, ett foto samt passet. Visum brukar beviljas för upp till 30 dagar. Behöver man stanna längre i Mongoliet så behöver man bifoga en särskild inbjudan med ansökan.

Om man söker transitvisum behöver man även bifoga kopia på flygbiljetten till tredje land.

Sök visum här