Visum Kuba

Ett visum till Kuba gäller för vistelse i max 30 dagar. Vill man stanna längre än 30 dagar måste man förlänga visumet på plats på Kuba. Ofta kan större hotell eller resebyråer hjälpa till med detta. Man kan förlänga med ytterligare 30 dagar för totalt 60 dagar i sträck.

För att ansöka om visum till Kuba behöver man fylla i en ansökningsblankett och skicka in den tillsammans med en kopia på flygbiljetten samt passet.

Flygbiljetten måste vara en tur- och returbiljett, det måste alltså framgå när man lämnar Kuba.

Sök visum här